lauantai 12. huhtikuuta 2014

Stailaa asiakas

Asiakkaani on 31-vuotias siskoni Niina. Hän tykkää pukeutua rennosti ja huolettomasti yleensä farkkuihin ja puseroon, tyylipersoonallisuustestistä rukseja löytyykin eniten luonnollinen sarakkeesta ja muutamia kohdasta mannermainen. Pituutta häneltä löytyy 170cm ja vartaloanalyysin mukaan hän on A-vartaloinen. Värivuodenaika-analyysistä sain tulokseksi todellinen syksy, mutta kyseenalaistan hiukan saamaani tulosta.. Hiukset ovat yleensä kiinni, meikkinä ainoastaan meikkivoide ja ripsiväri.


Tein Niinalle hyvin luonnollisen meikin ruskean sävyillä. Hiukset jätin auki, mutta suoristin ne ja kampasin hiukan sivulle kehystämään kasvoja. Koska epäilin värivuodenaika-analyysin tulosta keskityin enemmän vartaloon. Heti kauppaan astuessamme asiakas ihastui näihin collegeliiveihin, joten nappasimme ne ensimmäisenä sovituskoppiin! Kerroksellisuus ylävartalossa sopii erinomaisesti a-vartaloisille, kuten myös suoralahkeiset farkut.
Vasemmassa kuvassa oleva tunika vaikutti ripustimessa täydelliseltä, mutta asiakkaan päällä ei kuitenkaan istunut lantiolta parhaalla mahdollisella tavalla. Maximekko korostaa kauniisti asiakkaan vyötäröä, mutta hän koki näyttävänsä mekossa isolle.

Tulevaa kesää ajatellen kokeilimme muutamia monikäyttöisiä mekkoja.


 Vielä olisi ollut monen monta kivaa asua sovitettavana (mm. juhlavaatteita),
mutta valitettavasti aika loppui kesken.

Suuri kiitos siskolle avusta, tämä ei kuitenkaan jää vielä tähän.. ;)

Ei kommentteja: