tiistai 17. syyskuuta 2013

Opiskelemaan pitkän tauon jälkeen!

Keväällä huomasin lehdestä, että täällä alkaa aikuisopintoina Stylisti-koulutus. Laitoin tietenkin hakupaperit sisään, koska koulutus vaikutti todella mielenkiintoiselta. Elokuussa puolessa välissä tuli tieto, että pääsin koulutukseen! Koulutus on ilta-, etä- ja monimuoto-opiskelua, joten se onnistuu hyvin työn ohessa tehtäväksi.
 
 

Ensimmäisillä tunneilla perehdyimme koulutuksen sisältöön ja vähän värioppiin. Lukuvuoden aikana käymme läpi pukeutumista, meikkaamista, kampauksia, sisustamista ja valokuvausta. Aluksi vähän jännitti, kuinka opiskelu sujuu 13 vuoden tauon jälkeen, mutta huoli oli turha kun aihe on niin mielenkiintoinen!

4 kommenttia:

-darja kirjoitti...

Onpas sinulla jo tosi hyvä ote bloggaamiseen! Hienoa. Kuvat tekstillä höystettynä ovat aina tosi tehokkaita.
Tosi mukavia tilannekuvia! Hienoa!

Voisiko kommentoiminen sujua ilman valvontaa? Varsinkin kun erityisesti pyydät kommentoimaan blogiasi. Joitakin voi ärsyttää, jos oma kommentti ei heit näykään ja jättää koko kommentoimisen sikseen.

Johanna kirjoitti...

Kiitos! :) Kommenttien valvonta on päällä, koska kokemuksesta tiedän ettei ne viestit aina ole asiallisia.. :( Mutta lupaan harkita asiaa!

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan mielenkiinnolla opiskelujasi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Puhelimella ei onnistunut kommentointi, niin josko nyt sitten. Eli muista että yhtään hylättyä on turha tuoda kotia tai tulee kotia-arestia ;)