sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syksyn värit ja trendit 2013


Jokaiselle jotakin; syksyn muoti on jälleen todella monipuolista!

Syksyn muotiväreinä näkyy klassisten mustan, harmaan ja valkean lisäksi paljon mm. viininpunaista, petrolia, tummaa luumua, oranssia, vihreää. Eläinkuosit pysyvät edelleen pinnalla, samoin kuin raidat, lisäksi jonkin verran vaatteissa näkee myös boheemeja etnokuvioita.

 



Klassisuutta, ajattomuutta ja yksinkertaisuutta;

Pukeudu kauden ykköstuotteisiin: paitiksiin, neuleisiin, bleisereihin, naisellisiin mekkoihin ja kapeisiin housuihin. Väreissä esillä ovat etenkin vaalean neutraalit, maanläheiset ja murretut sävyt, viininpunainen sekä harmaa, valkoinen ja musta. Lisäksi myös tavallisesti kevääseen kuuluvia pastellin sävyjä.

Punk- ja rock tyyliä;

Vaatteissa käytetään nahkaa, kiiltäviä materiaaleja, paljetteja ja niittejä. Tyyliin kuuluvat biker-malliset nahkatakit, tumma denim sekä graafisuus ja mustavalkoisuus. Lisää särmää tuo näyttävät asusteet.

90-luvun grungea;
Nyt pukeudutaan jälleen ruutupaitoihin, löysiin pipoihin, rikkinäisiin farkkuihin sekä maihinnousukenkiin. Materiaaleina käytetään eniten flanellia, samettia ja deminiä. Rentoutta ja kerroksellisuutta, rypyt ja reiät tuovat asuun lisää asennetta. Väreinä toimivat erityisesti tomaatinpunainen, sininen, vihreä sekä oranssi.


(kuvat lainattu Lindex)
 
Asusteet viimeistelevät syksyn tyylin! Tänäkin syksynä kietoudutaan ihanan lämpimiin huiveihin, joissa muotiväreinä on hyvin pitkälle samat kuin vaatteissakin. Syksyn tullen on muodikasta käyttää pipojen sijaan erilaisia lierihattuja!
 
 
Tuotekuvat lainattu H&M.
 
Syksyn tullen balleriinat ja sandaalit pakataan odottamaan ensi kesää ja tilalle ilmestyy saappaat ja nilkkurit. Tänä syksynä ylipolven saappaat ja bikerbootsit ovat todella suosittuja.
 

Tuotekuvat lainattu H&M.
 
Pussukkamaiset laukut ovat pitäneet pintansa jo muutaman sesongin ajan, mutta salkkumaiset selkeälinjaiset laukut tekevät kovasti tuloaan. Tein pikaisen vilkaisun laukkutarjontaan ja heti voin todeta, että musta on edelleen ykkösväri. Rinnalla on jonkin verran luonnonvärisiä ruskeita, nudeja ja beigejä, rohkeimmille on toki tarjolla
värejäkin!Itse suosin hyvälaatuisesta aidosta nahasta valmistettuja laukkuja,
sillä hyvällä hoidolla niistä on iloa sesongista toiseen. 
 
Tuotekuvat lainattu omalta lempparimerkiltä; Lumi Accessories.

Ei kommentteja: